Skip to main content

Adresse: Nørregade
Type: Erhvervsejerlejlighed
Branche:
Blandet bolig/erhverv
Pris:
4.300.000,-
Indtægt p.a.:
271.200,-  
Udgifter p.a.: 93,528,-
Samlet areal: 658
Afkast: 4,2%

Frederiksværk

Ejendommen er beliggende på et hjørne, midt i hjertet af Frederiksværk, i den gode ende af gågaden.

Ejendommen er gul-pudset mursten med dannebrogsvinduer. Utrolig hyggelig baggård med udsigt over tagene og med bedste Venedig-stil lige ud til kanalen. Her har man mulighed for at etablere stole og borde, så eftermiddags- og aftensolen kan nydes – det er næste som at være i udlandet.

Ejendommen består af 2 butikslokaler, hvoraf det ene er udlejet til frisør igennem mange år. Det tomme lejemål står til udlejning og er flot istandsat med eget køkken og toilet. 1.salen byder på skøn lejlighed, der pt. udlejers til psykoterapeutvirksomhed. Lejligheden indeholder 2 store stuer en-suite med stort køkken, hvorfra kanalen kan nydes. Eget bad og toilet. Samt 2 værelser. 2. salen byder på rigtig hyggelig lejlighed, med massere af lys fra skråvinduerne. En stor 3-værelses. Dertil er der i ejendommen et stort loftsrum, som pt. bruges som pulterrum af beboelseslejeren på 2. sal.

Gågaden byder på mange spændende forretninger. Et godt og nært miljø mellem de butiksdrevene og med et væld af mennesker der besøger Frederiksværk om sommeren fra Liseleje, Asserbo og Tisvildeleje. 

Louise Panstrup

Erhvervsmægler
lp@panstruperhverv.dk
Telefon: 60 82 82 00