Skip to main content

Panstrup Erhverv har siden 2001 arbejdet med en konstant fokus på kundernes behov og forventninger. Vi vil være kendte og respekteret, for et målrettet, effektivt og professionelt salgsforløb. Vi betragter kvalitet og den professionelle service som knudepunkt i vort firma og med vore kunder. Denne strategi går igen i alt hvad vi laver.

Vi omsætter i dag et så stort antal butikker i Storkøbenhavn, at vi har et godt og solidt kendskab til markedslejen og i hvilket prisniveau afståelserne udbydes til – en indsigt der kommer den enkelte butiksindehaver til gode.

Panstrup Erhverv har egne advokater, der ligeledes kan råde dem i andre juridiske forhold i forbindelse med deres salg eller markedslejeregulering, samt investorer.

Panstrup Erhverv er en uafhængig virksomhed der ikke indgår i hverken ejerskab eller forpligtende samarbejde med finansielle kapitalinteressenter. Uafhængighed lægger vi meget vægt på, således at vores rådgivning altid er uvildig og til kundernes fordel. Hos Panstrup Erhverv mener vi nemlig at god service, målrettethed og effektivitet er vejen frem.

Skulle De have lyst til at drøfte salget af deres butik med Panstrup Erhverv, så henvend dem blot til vort kontor eller ring, så tager vi en uforpligtende vurdering eller et møde.